A lisztet összegyúrjuk a letört krumplival, és megsózzuk. Közepes vastagságúra nyújtjuk ki, és metéltre vágjuk fel. Kifőzzük forró vízben. Ha kész, össz
Az apróra vágott zöldségeket kevés olajon megpároljuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. Pogácsákat készítünk a masszából, amiket kikent tepsiben
Az olajat felforrósítjük a wokban, majd beletesszük a kinyomkodott szeitán. A fűszerekkel, sóval és összetört fokhagymával ízesítjük, majd felforrósítjuk.
Egy edényben pirítsuk meg a kockákra vágott hagymát és paprikát. Megfűszerezzük, és tovább pirítjuk még 1-2 percen át. Felöntjük vízzel, és beletesszük
A burgonyát egy tepsibe karikázzuk, majd sóval ízesítjük. A vajat megolvasztjuk, megvárjuk amíg kihűl, majd összekeverjük a tojássárgájával, kis adagokban
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, és készítsünk belöle kis lepényeket. Töltsük bele az összekevert tölteléket, majd sütőben süssük készre. Szed
Készítsük elő a grillsütőben a faszenet, tegyük grilltálcára a barackokat vágott felükkel lefelé, tegyük a tetejükre a vajat, a vaníliás- és nádcukrot.
A karfiolt sós vízben kb. fél óráig főzzük, majd leszűrjük, a főzőlevet eltesszük. A vajból és a lisztből rántást csinálunk, majd felöntjük 1,25 deci
Ugrás a lap tetejére >>