A burgonyát egy tűzálló tálba karikázzuk, majd sóval ízesítjük. A mazsola szárát leszedjük, beáztatjuk, leszűrjük, majd a burgonyára hintjük. A mogyoró
A karfiolt alaposan tisztítsuk meg, majd szedjük szét rózsáira és sós vízben tegyük fel főni. Mikor megpuhult, bvegyük ki a vízből és azonnal öntsük rá a
Alaposan mossuk meg a kelvirágot, és főzzük puhára sós vízben. A burgonyát is mossuk meg, majd főzzük meg héjában, a tojásokat pedig ezidőben főzzük kemé
A burgonyát puhára főzzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe egy réteg burgonyát terítünk, és sóval ízesítjük. A fele kar
Szurkáljuk meg a krumplikat villával, és süssük 1-1,5 órát. Hagyjuk kihűlni, vágjuk hosszában félbe, és kanalazzuk ki a belsejét, csak 5 mm-es héjat hagyjun
A spenótot kiengedjük, lecsöpögtetjük és felaprítjuk. A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A spenótot dolgozzuk össze az enyhén felve
A kelleveleket puhára pároljuk, majd feldaraboljuk. A felaprózott hagymát 4 deka vajon megfuttatjuk, majd sózzuk, rászórjuk a leveleket, és még további 10 perci
A kel sérült leveleit eltávolítjuk, vastag ereit elvékonyítjuk. 16 ép levelet leszedünk, majd fél percre forró vízbe tesszük. Ezután a hagymát megtisztítju
Ugrás a lap tetejére >>