Egy tálba tegyük bele a fokhagymát, a csilit, a köményt, a petrezselymet, a vörösborecetet és az olajat. Az egészet alaposan forgassuk össze, majd tegyük bele
A burgonyát egy tepsibe karikázzuk. A sárgarépát meghámozzuk, majd puhára pároljuk, és a burgonyára reszeljük. A tojásokat felkockázzuk, majd a sárgarépár
A paradicsomokat vágjuk be, tegyük 30 másodpercre forró vízbe, majd vegyük ki. Húzzuk le a héját, magozzuk ki és aprítsuk fel.
A golgotavirág magjait kanala
A babot előző este áztassuk vízbe, másnap öntsük le róla a vizet, és öntsük fel kétszer több vízzel, és tegyük fel főni. Magas hőfokon forraljuk 10 perc
A tészta hozzávalóiból készítsünk piskótát, majd ezt vágjuk ketté, és kenjük meg a krémmel az egyiket. Helyezzük rá a másik szeletet, ha akarjuk készít
Fél napig vízben hagyjuk állni a csicseriborsót. Alaposan mossuk át, majd forraljuk 10 percig, ezután takarékon letakarva főzzük egy órát.
A főzővízből ra
A feldarabolt diót megpirítjuk, majd összekeverjük a joghurttal, a kefirrel, a lereszelt zellerrel és a szerecsendióval. Sózzuk, borsozzuk, majd kínálhatjuk is.
A tortillakat töltsük meg 3-3 evőkanál krémsajttal, majd megszórjuk a csíkokra vágott, sült paprikával. Szórjunk rá ízlés szerinti őrölt fekete borsot, ma
Ugrás a lap tetejére >>