Megtisztítjuk a gombát, majd feldaraboljuk és hagymás zsíron puhára pároljuk. Hozzákeverjük a vízben áztatoot, kicsavart zsemléket és a két tojást. Ízlés
Készítsünk tésztát a liszt háromnegyedéből, sörből, olajból, 2 tojás sárgájából, és külön felvert tojás fehérjéből. A gombafejeket fűszerezzük me
Alaposan megtisztítjuk, megmossuk a gombát, aztán felszeleteljük. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a hagymát, megpirítjuk kicsit zsírban, majd mellétesszük a g
A megtisztított, felaprított gombát forró vajon puhára pároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a tejbe áztatott kicsavart zsemléket és a felvert
A felaprózott hagymát zsírban megsütjük, majd megszórjuk a paprikával, és hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a felkockázott zöldpaprikát. Sózzuk, az össz
Az élesztőt kelesszük kissé meg 1 dl langyos vízben. A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát (annyi vizet adunk a tésztához, hogy kemény kelttésztát kapjunk)
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát és fokhagymát. Ráhintjük a pirospaprikát és a négy részre vágott gombát. A
Miközben a brokkolit puhára főzzük, a felaprózott hagymát és a felszeletelt gombát olajon megpirítjuk. Ezután egy jénaiban eloszlatjuk a zöldségeket, sózzuk
Ugrás a lap tetejére >>