A spárgát sós vízben megpároljuk, lecsepegtetjük és hatosával négy tányérra rakjuk. A spárga egyik végéhez halmozzuk az egyik szószt. A majonézt jól keverjük össze a citrom levével és kanalazzuk a tányérra. Koktélparadicsommal és tetszőleges salátával díszítjük.
A másik szószhoz forgassuk össze a felaprított újhagymát, fokhagymát, pirospaprikát, zöldpaprikát, petrezselymet és a felkockázott tojást. Szórjuk meg ízlés szerint sóval, paprikával és locsoljunk rá egy kis olívaolajat és ecetet. Ezt a keveréket kanalazzuk a spárga másuk végéhez.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom