A húst finomra daráljuk, majd a fűszerekkel és a citromhéjjal ízesítjük, és betöltjük a belekbe.
Ha hidegen fogyasztanánk, füstöljük 2 hónapig, ha melege
A húst sóval, borssal ízesítjük, majd olajban minkét felét megpirítjuk. Kevés levest öntünk hozzá, majd befedjük a szalonnával, és lefedve addig pároljuk,
A húst sózzuk, rászórjuk a szerecsendióval, majd a lisztbe, tojásba, mandulába forgatjuk. A vajon 4-5 percig sütjük mindkét felét, majd tányérra tesszük. A
A szarvascombból nyolc egyforma nagyságú szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, majd vékony csíkokra szelt füstölt szalonnával megtűzdeljük. Megsózzuk, meghi
A feldarabolt zellert összekeverjük az ecettel, a fokhagymával, a fahéjjal, a szegfűszeggel, rozmaringgal, sóval, majd a hússal együtt egy zacskóba tesszük, és
Egy tálban összekeverjük az olajat és az összes fűszert, majd ebben pácoljuk a húst. Ezután kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a paradic
A pirítóst vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a tojásokkal, a felkockázott sonkával, a liszttel, a petrezselyemmel és a megolvasztott vajjal.
A húst bepácoljuk, majd alaposan megfűszerezzük. A hagymát feldaraboljuk, és a hússal együtt a felhevített olajra tesszük. 10 percig sütjük, közben többszö
Ugrás a lap tetejére >>