A húst sózzuk, a fűszerekkel és a borókabogyóval bedörzsöljük, majd a zsíron mindkét felét pirosra sütjük. Ekkor adjuk hozzá a felszeletelt hagymát, majd
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a borókabogyóval bedörzsöljük, olajban megpirítjuk, és fél órára előmelegített sütőbe tesszük. Eközben összekeverjük a
Az ecetet és a bort egy lábosba töltjük, rárakjuk a felszeletelt hagymát és fűszereket, majd 5 perc forralás után lehűtjük. Ezután gőz fölött megint megme
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a lisztet és a tejfölt, 10 percig forraljuk, sózzuk, borso
A mandulát megpirítjuk, a szilvát beáztatjuk, felforraljuk, majd a konyakkal meglocsolva félretesszük. A szarvasgerincből egy hátsó szeletet félreteszünk, a t
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd olajon megpirítjuk. Ezután a húst lábosba tesszük, az olaj felét pedig félrerakjuk. A maradék
A húsba dörzsöljük a vadfűszert és a borókabogyót, majd betekerjük a szalonnával, és felhevített olajba tesszük. Mellérakjuk a feldarabolt hagymát, majd el
A feldarabolt húst 3 órára vízbe áztatjuk, majd a felszeletelt hagymával és szalonnával együtt megpirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, a szegfűszeget, a bor
Ugrás a lap tetejére >>