A póréhagymát nyolc részre vágjuk, vajon megpároljuk, majd egy-egy sajtszeletbe göngyöljük. A palacsintákra hintjük a felaprózott petrezselymet, majd rátessz
Elkészítjük a palacsintatésztát a rizslisztből, a tojásból és vízből. Sóval és szezámolajjal ízesítjük, majd felhevített olajon vékony palacsintákat s
A petrezselymet, rák filét, gombát, vajban megpirítjuk, majd lepasszírozzuk a tejben ázott zsemlével, hozzáadjuk a tejszínt, és megfűszerezzük. A töltött pa
A mazsolát leszárazzuk, majd annyi vízbe áztatjuk amennyi ellepi, és felforraljuk. Levesszük a kályháról, majd lefedve állni hagyjuk. A burgonyapelyhet összeke
A túrót áttörjük,és összekeverjük a cukor felével, a vaníliás cukorral, 5 dkg vajjal, 2 tojássárgájával és a citromhéjjal. A diót elkeverjük a mazsolá
Első lépésként ledaráljuk a diót, lereszeljük a csokit, letörjük a túrót és ízesítjük a citromhéjjal, kevés cukorral és kevés felvert tojással. ezutá
A palacsintákat megtöltjük a különféle töltelékekkel, feltekerjük, két végét felhajtjuk és megtűzzük, majd bepanírozzuk, és olajban megsütjük.
Elkészítjük az édes palacsintatésztát.
Felhevített Rama margarinon megfuttatjuk a leszemezett ribizlit, kevés fahéjjal és vaníliás cukorral ízesítjük, ma
Ugrás a lap tetejére >>