Elkészítjük a sós palacsintát.
Felhevített olajon megsütjük a virsliket, durvára tört borssal és zúzott fokhagymával ízestjük őket.
A sült virsliket
Elkészítjük az édes palacsintát.
Az áttört gesztenyemasszát simára keverjük a cukorral, a kevés citromlével, a 3 dl tejszínből felvert hab harmadával, a
Elkészítjük a sós palacsintát.
Kevés olajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával, majd egy kis vízzel felöntve felforral
Felhevített olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a simára turmixolt paradicsomkonzervet, finomra vágott bazsalikommal, borssal, sóval ízesítjük,
A hagymát, gombát vajban megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet, fűszerezzük, felöntjük a tejjel és hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját. A palacsinták szélét b
A palacsintákat a szokott módon kisütjük vékonyan olajozott, forró serpenyőben. A darált diót a tejszínnel, cukorral rummal és mazsolával ősszefőzzük, míg
A mazsolát beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A tejet felfőzzük a cukorral, majd belekeverjük a fahéjat, a diót és a narancshéjat, majd 1 percig főzzük. Amiko
Keverd össze a mandulát és a diót, rummal, reszelt citromhéjjal, vaníliás cukorral ízesítsd.
Csorgass hozzá tejet és a mazsolát szórd bele. Főzd sűrűre l
Ugrás a lap tetejére >>