Elkészítjük az édes palacsintákat.
Az áttört túrót cukorral, mazsolával, tejföllel, reszelt citromhéjjal elkeverjük és megtöltjük vele a palacsintákat.
A tejet jól összedolgozzuk a tojással, a szódával, a liszttel, a cukorral és a sóval. Addig keverjük, amíg a massza homogén nem lesz. Ezután egy serpenyőben k
Keverjük össze a lisztet, a sót, adjuk hozzá a tojásokat, a tejet, az olajat és a rumot. Keverjük össze, és hagyjuk állni.
Olajozzuk ki a palacsintasütőt,
A tengeri mixet egyforma kockákra felvágjuk, majd rászórjuk a felaprózott petrezselymet, és a vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, besűrűsítjük, majd ez
Kockázza fel a tököt,vágja össze a foghagymát.Mossa meg a kaprot,tépdesse le a leveleit és vágja össze.tegye a tököt és a foghagymát az edénybe,öntse rá
A túrót áttörjük, a tejföllel, némi cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és a mazsolával simára keverjük, majd lazán beleforgatjuk a cukorral kem
Süssünk 4 palacsintát, szórjuk meg a sajttal és göngyöljük fel.
Egy teflonban kezdjük el hevíteni a vajat és takarékon melegítsük meg benne a palacsintáka
Elkészítjük az édes palacsintát. A szilvabefőttet kimagozzuk, úgy, hogy a szemek egyben maradjanak, majd meglocsoljuk konyakkal, és félretesszük.
A vaníliás
Ugrás a lap tetejére >>