A mazsolát leszárazzuk, majd annyi
vízbe áztatjuk amennyi ellepi, és felforraljuk. Levesszük a kályháról, majd lefedve állni hagyjuk. A
burgonyapelyhet összekeverjük a
tejjel és a
tejföllel, és 10 percig állni hagyjuk. Utána hozzáadjuk a
citromlevet és a héját, a cukrot, a vaníliás cukrot és a
sót. A mazsolát leszűrjük, a
vajat megmelegítjük, majd megvárjuk amíg kihűl, és a mazsolával és a felvert
tojással együtt a keverékhez adjuk. Egy palacsintát egy kerek tűzálló tálba teszünk, kenünk rá a töltelékből, majd teszünk rá egy palacsintát. Addig rétegezzük, amíg tart a hozzávalókból. A te
tejére töltelék kerül, majd 25 perc alatt megsütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>