A megtisztított, sózott combokat elősütjük a zsírban, majd egy lábosba tesszük. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket
Serpenyőben mindkét oldalán egy-egy percig pirítjuk a sóval, borssal fűszerezett libamájszeleteket, és kiszedjük a serpenyőből, de ügyelve arra, hogy meleg ma
A libacombot megsózzuk, majd a babérlevéllel és az összetört borókabogyóval egy tálba tesszük, és 2-3 napig így érleljük. Ezután a húst megmossuk, majd a
A libacombot megsózzuk, majd a babérlevéllel és az összetört borókabogyóval egy tálba tesszük, és 2-3 napig így érleljük. Ezután a húst megmossuk, majd a
A libát megtisztítjuk, kívül-belül megmossuk, majd sóval és a fűszerekkel ízesítjük. A hagymát és a birsalmát cikkekre vágjuk, a répákat felkarikázzuk,
A bőrt rajta hagyva a libacombokon besózzuk és lábasba tesszük. Ezután kb. 1 pohár vizet öntünk alá, 1 gerezd fokhagymát és 1 fej vöröshagymát mellé téve
A májat megtisztítjuk, pár órára a tejbe áztatjuk, majd megsütjük a zsírban. Ha már egy kevés színe lett, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az egész borsot,
A libacombok felsőcsontját kivesszük, befűszerezzük, fóliába takarva hűtőben pihentetjük, amíg a tölteléket összedolgozzuk.
Töltelék: Az olajon megfonnya
Ugrás a lap tetejére >>