A húst sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük az olvasztott vajjal, és negyed órára sütőbe tesszük. Magas fokozaton sütjük, közben a levessel locsoljuk. Ezután a
A megtisztított combokat megsózzuk, és pirosra sütjük a zsírban. A káposztát megmossuk, felöntjük vízzel, és megfőzzük. A szalonnát, hagymát, fokhagymát
A melleket sózzuk, borsozzuk, megkenjük mézzel, majd vajon 10 percig sütjük őket. Eközben egy lábosban összekeverjük a narancslevet, a bort, a citromlevet, a ci
A libát sóval, borssal bedörzsöljük, majd megkenjük a vajjal, és sütőben magas fokozaton 2-3 órát sütjük. Közben folyamatosan locsoljuk a húslevessel. A fe
A hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, kevés vizet, és megpároljuk benne a megtisztított, felaprított húsokat. Ha a hús már m
A szárnyast megtisztítjuk, szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit eltávolítjuk, és bő vízzel megmossuk. Megfűszerezzük kívül, belül, és zsírral bélelt
Vajazzunk ki egy sütőedényt. Sózzuk be a libát, és helyezzük bele a libát. Melegítsük elő a sütőt, és süssük meg a húst. A megsült szárnyas alá önts
Az értékes zsírt levágjuk a libáról, és azt használjuk fel a töpörtyű készítéséhez. Feldaraboljuk, és pár helyen beirdaljuk, majd felöntjük vízzel, é
Ugrás a lap tetejére >>