A combokat félbevágjuk, a bőrét bevagdossuk. A hagymát felaprítjuk, majd a felforrósított libazsíron megfuttatjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, és hozzáadjuk
A megtisztított libát tűzálló tálba helyezzük, felkockázott vajdarabkákat szórunk rá, sóval, borssal ízesítjük és előmelegített 210 oC-os sütőben negy
A kicsontozott mellet felszeleteljük, késsel kissé kiverjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Az olajban a hagymát megpirítjuk, a hússzeleteket megforgatjuk benne,
A feldarabolt májat meglocsoljuk a borral, majd sózzuk, borsozzuk. A tésztát kinyújtjuk, egy pástétomformába tesszük, majd úgy levágjuk, hogy egy centis széle
A libamellek bőrét óvatosan bevagdossuk, bőrös felével lefelé serpenyőbe tesszük, és öt percig pirítjuk, megfordítjuk és kb. húsz másodpercig a másik fel
A libamellek közepére teszünk egy-egy darab henger alakúra vágott libamájat, feltekerjük, és vékony spárgával összekötözzük. Az így kapott melltekercset n
A szalonnát és a hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk. Beletesszük az összetört fokhagymát és a fűszereket.
A zsemlét beáztatjuk, majd kinyomkodjuk és a d
A libahúst, sertéshúst ledaráljuk. a zsír felén megpirítjuk a hagyma és fokhagyma felét, petrezselymet, a főtt tojást felkockázzuk, és a darált húshoz keve
Ugrás a lap tetejére >>