Vágd vékony szeletekre a libamájat. Fűszerezd majoránnával és borssal, sózd meg, és fél órát pihentesd. Eközben karikázd fel az almákat, metszd ki a maghá
A felszeletelt májak egyik oldalát lisztbe tesszük, majd így vajon mindkét oldalukat megsütjük. Ezután egy jénaiba tesszük őket, a borral és a levessel megloc
A májat egy órára tejbe áztatjuk, majd sózzuk, és a zsírjában sütni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát. Amint a hagyma pirulni k
A libamájat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, a majoránnával meghintjük. Roston megsütjük, majd tálra tesszük. Eközben a paradicsomot összetörjük, hozzáke
A hússzeleteket behasítjuk. A májat szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd lisztbe hempergetjük. Vajat hevítünk, és megsütjük benne. Utána a pul
A májat összeturmixoljuk a tejszínnel és a tojássárgájával, majd összekeverjük a forró levessel, és addig főzzük, amíg besűrűsödik. Ekkor beleöntjük a
A sonkát vékonyan felszeleteljük, egy nagy tálcára rendezzük, és hűtőbe rakjuk. A libamájat összezúzzuk, majd összekeverjük a vajjal. Sóval, borssal ízes
Elkészítése ugyan az, mint a natúr libamájszeleteké, csak itt madeira mártással tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>