A libamelleket vékonyra szeleteljük, négy tányéron egyenlően szétosztjuk, sóval, borssal ízesítjük. Ezeket meglocsoljuk a mogyoróolaj, a balzsamecet, a petrez
A felkockázott szalonnát süssük meg a vajban, majd a szaftjában futtassuk meg az összevágott hagymát.
Az olajban pirítsuk meg a libaaprólékot, majd dolgozzuk
A libacombra sót, paprikát szórunk, majd a zsíron pirosra sütjük, és a zsír felét félretesszük. Ekkor hozzáadjuk az elnegyedelt hagymát, felöntjük egy poh
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd vajban minkét felét barnára sütjük. Közben hozzáadjuk a felaprózott hagymát, megpirítjuk, majd a mazsolát és a bort is hoz
A combokat pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a felkockázott hagymát és felöntjük 2,5 deci vízzel. Néhány perccel később beletesszük a legyalult káposztát, s
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd kiolajozott tepsiben megsütjük. A cukrot karamellizáljuk, rátesszük a felszeletelt hagymát, majd 1-2 perccel később a felcsík
A kicsontozott libát sóval, borssal fűszerezzük, meglocsoljuk a konyakkal, és állni hagyjuk egy árón át. Addig a csirkemájat apróra vágjuk, hozzákeverjük a
A májat fél liter tejben és ugyanennyi vízben háromnegyed órét főzzük. Ezután sózzuk, a reszelt vöröshagymával és a borral, csontlével ízesítjük. Így
Ugrás a lap tetejére >>