A zöldhagymát jól átmossuk, és lerázzuk róla a vizet, és a zöldjével együtt feldaraboljuk. A burgonyát hámozás után felkockázzuk. A vajat felolvasszuk, é
Főzzük meg a vízben a felkockázott fehérrépát, a sárgarépát, a felkarikázott póréhagymát, a lencsét, és a konzerv paradicsomot. Adjuk hozzá a leveskocká
A zöldséget lereszeljük, a petrezselyem- és a zellerzöldet felaprítjuk. A zellert a lereszelt zöldséggel vajon aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a petrezsel
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed ór
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed ór
A zellert megpucoljuk és kockára vágjuk, a poréhagyma egyik felét elrakjuk, a többit pedig felszeleteljük.
A finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olív
A vajon pároljuk üvegesre az összevágott vörös- és póréhagymát. Ezután adjunk hozzá másfél liter vizet, valamint a megtisztított zöldbabot és ha felfőtt
A hagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd beleszórjuk a zsázsa szárai
Ugrás a lap tetejére >>