A paprikákat sütőrácson addig sütjük, amíg felhólyagosodnak, és héjuk fekete lesz. Amint kihűltek, héjukat lehúzzuk, és tálra tesszük őket. Egy tálban
A sonkákat elfelezzük, majd mindegyikbe beletekerünk egy-egy spárgát, és egy hőálló tálba tesszük őket. Meglocsoljuk az olívaolajjal, borsozzuk, majd előmel
A megolvasztott vaj felében kb. 10 percig sütjük a rákhúst, eközben a maradék vajon kb. 5 percig pirítjuk a mandulát. Ezután egy lábosban összekeverjük a rá
A hagymát az olívaolajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, felöntjük a borral, és néhány percig így főzzük, amíg elpárolog az alkohol. Eközben e
Első lépésként tegyük fel főni a rákokat. Majd fonnyasszuk meg a finomra vágott hagymát és a kis kockára vágott zöldpaprikát. Adjuk hozzá a paradicsomot é
A rák felét, a paprikát, fél kanál citromlevet leturmixolunk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a sajtot és a maradék rákot, citromlevet. A paprikák magja
A burgonyát tengeri sós vízben kb. 20 perc alatt puhára főzzük, majd leöntjük róla a vizet, és alacsony hőfokon tovább szárítjuk a burgonyát, amíg fehér
Első lépésként verjük fel a tojást. Vágjuk a sajtot 8 egyenlő részre. Keverjük össze a sajtot, a borecetet és a mézet. A sajtot panírozzuk be és süssük k
Ugrás a lap tetejére >>