A hagymákat az olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a babérlevelet. 5 perc elteltével felöntjük a borpárlattal, sózzuk, borsozzuk, a piro
Az articsóka felesleges részeit eltávolítjuk, majd felöntjük vízzel, és forrás után még fél órát főzzük. Eközben a halfilét sózzuk, borsozzuk, citromle
Első lépésként hámozzuk meg a krumplikat és karalábévájóval vájjuk ki a belsejét. Ezután vajazzunk ki egy serpenyőt, rakjuk bele a krumplikat, öntsük rá
Első lépésként a kagylókat megtisztítjuk. Erős tűzön megfuttatjuk és hozzáöntjük a fehérbort. Mikor elfőtte a levét, hozzáöntünk egy kis vizet, sózzuk
Első lépésként vágjuk finomra a babérlevelet, fokhagymát és a hagymát, majd kevés olajon fonnyasszuk meg. Ha már látjuk hogy pirulni kezd, adjuk hozzá a kagy
Első lépésként a kagylókat megmossuk és a héját alaposan megtisztítjuk. Erős tűzön megfuttatjuk és ráöntjük a fehérbort. Közben ha elfőtte a levét, p
Első lépésként a királyrákokat, a megtisztított és leszárított salátalevelet, és az apróra tépkedett főtt sonkát összekeverjük a majonézzel. A pirítot
Első lépésként a krumplit meghámozzuk és felszeljük. Bő olajban kisütjük és ízlés szerint sózzuk. A tojásokat felverjük és összekeverjük a sült krumpl
Ugrás a lap tetejére >>