Első lépésként a gombát jól mossuk meg és vágjuk le a végeit. Vágjuk apróra. Fejtsük le a rákok páncélját és aprítsuk fel. Pirítsuk meg a vajon, a sóz
Első lépésként mossuk meg a gombát, és vágjuk le a végeit. A sonkával együtt vágjuk kis kockákra. A fokhagymát és a finomra vágott hagymát futtassuk fel,
A tintahalakat felkarikázzuk, csápjaikat elfelezzük, majd az egészet lisztbe forgatjuk. Ezután forró olajban több adagban kisütjük, és eloszlatjuk a tányéroko
A tintahalat felkarikázzuk, majd olajban fehérre sütjük, és félretesszük. A maradék olajhoz keverjük a citromlevet, a fokhagymát, a petrezselymet, a majoránná
A felkarikázott tintahalakat sütőtálba tesszük, rászórjuk a fokhagyma felét, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral, és lefedve előmelegített sütőben
Első lépésként a fokhagymát, petrezselymet, hagymát, és a babérlevelet egy kis olajon megfuttatjuk. Adjuk hozzá a langusztinát, a kagylót és a halat. Picit p
Első lépésként mossuk meg és szeleteljük fel a gombát. A hagymát és a fokhagymát vágjuk finomra és olívaolajon pirítsuk meg. Ha elkezd pirulni, tegyük hozz
Első lépésként olvasszunk fel egy vajat és folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a lisztet. Lassanként öntsük hozzá a tejet és folyamatosan keverjük, amíg
Ugrás a lap tetejére >>