A rizsecetből, korianderből, gyömbérből és a zöld citrom levéből pácot készítünk. 12 szeletre vágjuk a halat és ezzel a páclével alaposan átkenjük és
A rákokat rakjuk egy lábas hideg vízbe, és forraljuk fel lassan. Főzzük 5-6 percig a rákokat félkilónként. Ha kész vegyük ki a rákokat és tegyük félre. Az
Egy tepsibe helyezzük a tésztát, egyenletesen elegyengetve és hűtött helyre tesszük egy fél órára. A tésztára helyezzük a halat, és a többi kikevert hozzá
A lazacot, s krémsajtot, a citromlevet, a kapribogyót és a kaprot keverjük simára egy robotgépben. Ízesítsük sóval és borssal.
Tegyük a mártogatót kis tá
A tonhalszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd olajban megsütjük őket. Eközben egy tálban összekeverjük a felaprózott bazsalikomot, petrezselymet, sajtkrémet, a cit
A lisztet tegyük tálba, a közepében készítsünk egy mélyedést, öntsük bele a vizet és az olajat, majd dolgozzuk össze. 1 órát hagyjuk állni.
Pác:
kever
Kapcsoljuk be a sütőt és melegítsük elő 140-160 fokra. Lazacfiléket ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd olajozott alufóliába csomagoljuk be. A
A ricotta sajtot, a kaprot és a joghurtot egy edényben alaposan összekeverjük.
A lepényre kanalazzuk a mustárt és egyenletesen oszlassuk szét, majd helyezzük r
Ugrás a lap tetejére >>