» 1/2 csésze/125 g sovány ricotta sajt » 3 ek. összevágott friss kapor » 100 g sovány natúr joghurt » 2 lepény » 1/4 csésze/60 ml mézmustár » 100 g gravlax (füstölt lazac) vagy füstölt tengeri » pisztráng » citromlé » frissen őrölt fekete bors
A ricotta sajtot, a kaprot és a joghurtot egy edényben alaposan összekeverjük.
A lepényre kanalazzuk a mustárt és egyenletesen oszlassuk szét, majd helyezzük rá a lazacot. A ricottás masszát is oszlassuk el rajta és borssal hintsük meg. Óvatosan göngyöljük fel és a tekercseket és hűtsük néhány óráig. Tálalás előtt vágjuk fel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom