Jól dolgozzuk össze a rákhúst a gyömbérrel és a liszttel. Ízesítsük sóval és borssal. Formázzunk lisztes kézzel a masszából 16 egyforma pogácsát. Forró
A megtisztított, kiszálkázott halakat kockázzuk fel és egy zöld citrom kivételével az összes citrom levét locsoljuk rá, majd hagyjuk a hűtőben 4-5 órán át
Alacsony hőfokon olvasszuk meg a vajat és adjuk hozzá a cayenne-i borsot és a szerecsendió- virágot. A rákhúst tegyük bele és óvatosan keverve melegítsük egy
A hagymát finomra vágjuk. A kaprot megmossuk, felaprítjuk. Elkeverjük a hagymával, a citrom levével és héjával, majd hozzáadjuk a felkockázott a zöldségeket
Legalább 10 percig áztassunk 8 bambusznyársat hideg vízbe. A grillsütőt melegítsük elő. Húzzuk a nyársra váltogatva a citromot és a garnélát. A csilis szó
Fogjunk egy tálat, öntsük bele a citromlevet, 150 ml vízzel, fűszerekkel és a cukorral, ezekből főzzünk meg az alaplevet, majd ha megfőtt hűtsük le. A beázta
Keverjük össze a lazacot, a burgonyapürét, a hagymát, a kaprot és a tojást. Sózzuk, borsozzuk. Formáljunk belőlük 8 pogácsát. Vékonyan szórjuk meg liszttel
A mazsolát beáztatjuk vízbe, a sáfrányt 3 ek. forró vízzel leforrázzuk, és állni hagyjuk. A halat megmossuk, megtöröljük, és 4 cm-es darabokra vágjuk. Bed
Ugrás a lap tetejére >>