A
hagymát finomra vágjuk. A kaprot megmossuk, felaprítjuk. Elkeverjük a
hagymával, a
citrom levével és héjával, majd hozzáadjuk a felkockázott a zöldségeket is. A szemes fűszereket a
sóval és a
cukorral mozsárban szétmorzsoljuk, és hozzáadjuk. Minden hozzávalót jól összekeverünk.
A keveréket elosztjuk a halfiléken. A halat lefóliázzuk, vágódeszkám lepréseljük, és 2 napra hűtőbe tesszük. Tálalás előtt fehérkenyeret apróra kockázzuk, és forró
vajon megpirítjuk.
A halat kis darabokra vágjuk. A
tejfölt kikeverjük a
tormával, majd ezzel a krémmel megkenjük a kenyérszeleteket. Egy-egy halfilét ráhelyezünk, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>