A marcipán alaposan összekeverjük 75 g cukorral, a vaníliás cukorral, a citromaromával, a tojással, a sütőporral és a kétféle liszttel. Az egészet jól össz
Az élesztőt 3 evőkanál langyos tejjel elkeverem és hagyom, hogy kissé felhabosodjon. A maradék tejet összekeverem a kristálycukorral, az olvasztott vajjal és a
Egy tálban keverjük össze a liszteket, a szegfűborsot a sütőport és a vaníliás cukrot, majd morzsoljuk bele a Rama margarint. A tojást elkeverjük a porcukorral
A Rama margarint verjük habosra a porcukorral, majd dolgozzuk bele a tojások sárgáját is. A tojások fehérjét is verjük fel, majd ezt és a többi hozzávalót is
A Rama margarint és a porcukrot verjük habosra, a tojások sárgáját verjük fel a cukorral. Ezt a kettőt összedolgozzuk, majd folyamatosan hozzáadjuk a többi hoz
A tejet 10 dkg cukorral és a reszelt citromhéjjal feltesszük főni, ha forr folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a darát és addig főzzük amíg a dara megpuhul
Egy lábosban összekeverjük a darát, a tejet, 3 kanál cukrot, majd addig főzzük, amíg besűrűsödik, ekkor beletesszük a vajat, az eszenciát, a tojást és a ma
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom