A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk 3 egyenlő részre. Álljunk neki a krémnek: A
tojássárgákat verjük fel a por
cukorral és a
tejjel, majd gőz felett főzzük sűrűre. A többi hozzávalóból készítsünk
tejszínhabot, majd kihűtve dolgozzuk össze őket. Az így kapott krémből tegyünk félre pár kanállal, amivel majd később a sütemény te
tejét kenjük meg, a többit kenjük a lapok közé. . Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>