A tésztát kinyújtjuk, meglocsoljuk a felolvasztott vajjal, elkenjük rajta a diót, fahéjat, cukrot, felcsavarjuk, felszeleteljük, és zsiradékkal bélelt tepsiben
A hozzávalókat összedolgozzuk, majd egy sütőpapíral bélelt sütőlemezre nyomózsákkal kis gombócokat nyomunk. A tetejükre fél diót teszünk, és megsütjük.
A diót a cukorral, vaníliás cukorral, és tojásfehérjével elkeverjük, és felmelegítjük. Levesszük a tűzről, és beleszitáljuk a lisztet. Sütőpapírral bé
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben, majd összekeverjük a lisztel, vajjal, sóval, tejföllel, és kelni hagyjuk. Tölteléket készítünk 15 dkg cukorból, ami
A cukrot elkeverjük a tejben, majd az élesztőt felfuttatjuk benne. A tojásokat felverjük, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk. A tésztát 2 órán át
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukorral, liszttel, sütőporral, dióval, vízzel és vaníliás cukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a habbá felver
A hozzávalókat összegyúrjuk, ha szükséges egy kis vízzel. Kis gombócokra osztjuk, majd kézzel kifliket formázunk,és vaníliás porcukorban meghempergetjük. Zs
A porcukrot kikeverjük a tojássárgákkal és a vízzel. Hozzáadjuk a diót, a lisztet, a sütőport és a tojás habját. Kikent tepsiben, előmelegített sütőben m
Ugrás a lap tetejére >>