A tej felébe beleszórjuk a cukor harmadát, meglangyosítjuk, majd ebben megfuttatjuk az élesztőt. Ezután hozzákeverjük a liszthez a tojásokkal, a maradék tejjel
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kisodorjuk, és 10 cm-es hasábokra vágjuk. Ezekből formázzuk meg a patkókat, majd egy kiken
Fogunk egy keverőtálat, beleszórjuk a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot, majd beleteszük a tojást, a Rama margarint és a kandírozott gyümölcsöke
Fogunk egy keverőtálat, beleszórjuk a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot, majd beleteszük a reszelt citrom héját, és a Rama margarint. Az egészet
Összegyúrjuk a tésztáhozvalókat, majd fóliába csomagolva gél órán át hűvös helyen pihentetjük. A lisztet ezután kb. 2 mm vastagra nyújtjuk deszkán és cs
A hozzávalókat alaposan öszedolgozzuk, majd állni hagyjuk. Utána golyókat formázunk belőle, tepsibe tesszük, és kicsit szétnyomkodjuk őket, majd előmelegíte
A liszthez adjuk az élesztőport, majd a munkafelületre szitáljuk, és a közepébe egy mélyedést csinálunk. Ebbe tesszük bele a cukrot, a vanillincukrot, a tojás
Fogunk egy keverőtálat, és beletesszük a cukrot és a tojást. Ezeket felverjük, majd beleadagoljuk a lisztet, és simára keverjük. Egy tepsibe sütőpapírt tesz
Ugrás a lap tetejére >>