A májat forrásban lévő vízbe tesszük, majd mielőtt újra felforrna, kivesszük, és a szalonnával együtt ledaráljuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott, meg
A vesét megtisztítjuk, felkockázzuk. A gombát felszeleteljük, vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. Egy másik serpenyőben a vesé
Irdaljuk be a gesztenyéket, rakjuk őket egy tűzálló tálba, kissé engedjük fel vízzel és előmelegített sütőben 10 percig süssük. Ezután pucoljuk meg és r
Kölön edényben előre meg kell főznünk a velőt és le kell hártyáznunk, mint a herét, ami előtte forró vízbe mártsunk bele, hogy könnyebb legyen. A gombák
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megfuttatjuk. Rátesszük a vékony szeletekre vágott gombát, majd sóval, borssal és felaprított petrezselyemzölddel íz
A zsírt felforrósítjuk, beletesszük a felkarikázott hagymát, és megpároljuk. Rátesszük a tiszta, száraz, felcsíkozott májakat, borssal ízesítjük, majd meg
A megtisztított, megmosott, leszárított májakat, sóval és szurokfűvel fűszerezzük, majd hűtőbe rakjuk. A megmosott és lecsöpögtetett hájat felkockázzuk, s
A májat felcsíkozzuk, a velőt leforrázzuk, felszeleteljük. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. 5 perc elteltével megszórjuk a pirospap
Ugrás a lap tetejére >>