» 1,15 kg sertésmáj » 1,25 dkg bőr nélküli tokaszalonna » 1 fej vöröshagyma » 0,5 dkg szegfűbors » negyed reszelt szerecsendió » 1 evőkanál zsír » 1,5 dkg őrölt fehér bors » 6-7 dkg só
A májat forrásban lévő vízbe tesszük, majd mielőtt újra felforrna, kivesszük, és a szalonnával együtt ledaráljuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott, megpirított hagymát és a fűszereket. Az egészet bélbe töltjük, majd egy órát abáljuk, és hűtőben tároljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom