A leveskockákat feloldjuk a tejben, belekeverjük a felkarikázott hagymát, sóval, borssal és majoránnával fűszerezzük. Beleöntjük a sört és a vodkát. A máj
Fogunk egy lábost, beletesszük a tüdőt és a zöldségeket, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük. Eközben a zsírból és a lisztből rántást csinálunk,
A sertésvelőről a hártyás részeket levágjuk, majd felkockázzuk. A lereszelt hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a velőt, sózzuk, borsozzuk, és k
Tegyük langyos vízbe a pacalt néhány percig, majd jól csöpögtessük le. A sóval és borssal megfűszerezett májat tegyük a pacalba, göngyöljük fel és egy s
A megtisztított és felszeletelt májat fűszerezzük sóval és borssal. Ezután egy kis olajon pirítsuk meg mindkét oldalát egy-egy perc alatt, majd helyezzük őke
Fogunk egy lábost, beletesszük a zöldségeket, a hagymákat és a fűszereket, majd felöntjük vízzel, és felforraljuk. Ekkor beletesszük a nyelvet és a szívet,
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, pirospaprikát szórunk rá, majd hozzáadjuk a velőt, és megpároljuk. Közben beletesszük a vesét, a majoránnát és a
A megtisztított és átmosott májat fűszerezzük ízlés szerint sóval, valamint borssal. Ezután az olajban mindkét oldalát 3 perc alatt pirítsuk meg.
A megtiszt
Ugrás a lap tetejére >>