vajazzunk meg egy tűzálló tálat.
Fazékban olvasszuk fel a vaj felét, dinszteljük meg benne a mogyoróhagymát, fokhagymát és a gombát. Keverjük bele a spenótot, szerecsendiót, ementálit és a bazsalikomot. Ízesítsük.
Egy másik fazékban olvasszuk fel a maradék vajat, és a lisztet pirítsuk meg benne. Lassan öntsük bele a tejet. Keverjünk hozzá 1 ek. goudát, majd ízesítsük.
Massza felét öntsük a tálba, fedjük le 4 lasagnelappal, és öntsük rá a sajtos mártás felét. Ismételjük meg az egészet újra, és a végén szórjuk meg goundával. 30 perc alatt aranybarnára sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom