A húst bepácoljuk, majd a csigolyacsontoknál bevágjuk, és szalonnadarabokat tűzünk bele. Megfűszerezzük, majd átsütjük. Zsírjához hozzáadjuk a paradicsomp
A megtisztított gerincet szalonnával megtűzzük, sózzuk, borsozzuk, majd tepsibe tesszük. Megolvasztott vajat locsolunk rá, majd kb. egy órára sütőbe tesszük.
A húst sózzuk, bekenjük a megolvasztott vajjal. A felszeletelt szalonna felét egy tepsibe tesszük, rárakjuk a húst, majd a maradék szalonnát. Kb. fél órát sü
A gerincet tűzdeljük meg szalonnával, és forró zsírban süssük át. Öntsük rá a bort, és fedő alatt pároljuk puhára. Amikor a hús megpuhult, süssük zsír
A gerincet a csont mentén bevágjuk, hogy kb. 1 cm mély mélyedés kapjunk, majd bedörzsöljük sóval, borssal, összepréselt borókabogyóval, és az egészet befed
A húst sózzuk, borsozzuk, majd sütőben megsütjük. Közben többször meglocsoljuk. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a szeletekre vágott gombát és a felaprít
A céklákat megfőzzük, majd vékonyan felszeleteljük, és 10 dkg-nyi kivételével tálra tesszük a szeleteket. A maradékot összeturmixoljuk 2 deci főzőlével, a
A májat megtisztítjuk, felcsíkozzuk, majd a tejben egy napig pácoljuk. Másnap a felszeletelt hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és a borsot,
Ugrás a lap tetejére >>