A húst felcsíkozzuk, és forró vajon megpirítjuk. Fűszerekkel ízesítjük, majd felöntjük a konyakkal. A húst kiszedjük, majd a visszamaradt lében megpároljuk
Tisztítsuk meg a sárga- és a fehérrépát, karikázzuk fel őket, majd egy liter - sóval, borssal fűszerezett - vízben főzzük meg. Tegyük bele ezután a felkock
Egy zacskóba tesszük a húst, a felaprózott hagymákat, zöldségeket, a babérlevelet, a mustármagot és a borókabogyót. Ezután felöntjük íróval, majd így 2
A húst kifilézzük, és felszeleteljük. Kicsit kikloffoljuk, majd megfűszerezzük. A kenyerez felszeleteljük, és zsírban megpirítjuk. A kenyér zsírjában angolo
A paprikát és a hagymát vékonyan felszeleteljük, a húst felcsíkozzuk. Az őzhúst forró vajon 5-6 percig sütjük, félretesszük, majd a zsiradékban megpirítju
A húst fűszerezzük sóval, borssal, irdaljuk be és tűzdeljük meg a felcsíkozott szalonnával. A többi szalonnát hevítsük fel és pirítsuk meg benne a húst. H
A húst bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk a pástétomfűszert. A vajat megolvasztjuk, beleforgatjuk a húst, majd roston megsütjük. Közben többsz
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, majd a combot befedjük vele, és serpenyőben a vajon sütni kezdjük. Fűszerekkel ízesítjük, és többször meglocsoljuk az
Ugrás a lap tetejére >>