A citrom és narancs héját lereszeljük, levüket kicsavarjuk, majd belekeverjük a teába, az aszalt gyümölcsökkel, fűszerekkel és vörösborral együtt. Felforra
A krumplit meghámozzuk, megfőzzük, majd egy tálba tesszük. Eközben az olívaolajat, a citromlevet, a sót, a borsot, és a felaprózott kaprot összekeverjük. Ezt
Az élesztőt megfuttatjuk a cukrozott langyos tejben. A Rama margarint elmorzsoljuk a lisztben, majd belekeverjük a sót. A Rama margarinos liszt közepébe mélyedést
A lisztet összekeverjük az oreganoval, és a sóval, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy egy jól gyúrható tésztát kapjunk. A tésztát jó vékonyra kinyújtjuk
A bélszínt kétszer alaposan ledaráljuk, hozzáadjuk a felaprítot hagymákat, és a többi hozzávalóval együtt, jól összekeverjük, pirtítóssal fogyasztjuk.
Egy tálban összekeverjük a ledarált hátszínt, a felaprózott uborkát, hagymát, kapribogyót, az összetört ringlit, a mustárt, a pirospaprikát, a tojássárgá
A tormát és a retket hámozzuk meg. A retket vágjuk vékony szeletekre, a tormát reszeljük le. A hagymát aprítsuk kis kockákra, majd keverjük össze a retekkel
A halat, és a halmájat felszeleteljük, hozzáadjuk a ringlit, a felkockázott tojást, uborkát, olajbogyót, paprikát, a tőkehalmáj olaját, citromlevet, mustárt,
Ugrás a lap tetejére >>