» 50 dkg fekete retek » 1 nagy fej vöröshagyma » 2 dl kefir » kb. 5 cm hosszú 5 cm vastag tormadarab » 2 ek. olaj » fél citrom leve » 1 ek. méz » só » 1 mk. őrölt fekete bors
A tormát és a retket hámozzuk meg. A retket vágjuk vékony szeletekre, a tormát reszeljük le. A hagymát aprítsuk kis kockákra, majd keverjük össze a retekkel és a tormával. sózzuk meg, és fedjük le fél órára. a kefirt keverjük össze a citromlével, az olajjal, a mézzel, a sóval és a borssal. Locsoljuk rá a tormás retekre, majd forgassuk össze, és tegyük a hűtőbe tálalásig.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom