A gerinccsontot sós vízben főzni kezdjük. Amikor felforrt, lehabozzuk, és beletesszük a zöldségeket és fűszereket. A gombát és a kelkáposztát a levesből ki
Egy liter sós, hidegvízbe feltesszük főni a húst, majd ha lehaboltuk, bezöldségeljük (a krumpli kivételével), megfűszerezzük, és kb. 3 órán át főzzük. A
A diót és a mákot keverjük össze külön-külön egy kevés cukorral és mézzel, és egy csöpp sóval. a túrót törjük át, és keverjük össze két tk. tejfö
A káposztát vágjuk metéltre, és sózzuk meg. Az almát hámozzuk meg, csumázzuk ki, és vágjuk metéltre. A hagymát vágjuk finomra. Az olajon pirítsuk meg a cuk
A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós, babérleveles vízben puhára főzzük- Ezután villával pépesítjük, sózzuk, borsozzuk, a mustárral, a petrez
Koktélkeverőbe rázzuk össze az ananászlevet, a rumot, a kókusztejet és a jeget, majd hűtve öntsük poharakba.
előkészület: 2 perc.
Koktélkeverőben rázzuk össze a hozzávalókat, és hűtve tálaljuk.
Előkészület: 2 perc.
Keverjük össze a hozzávalókat egy keverőpohárban, majd kínáljuk koktélpohárban.
Előkészület: 2 perc.
Ugrás a lap tetejére >>