» 2 l vörösbor » 5 dl Puerto Rico rum » 1 l erős darzsiling tea » 50 dkg mokkacukor » 50 dkg narancs » 30 dkg citrom » 8 dkg füge » 8 dkg szentjánoskenyér » 5 dkg hámozott mandula » 8 dkg aszalt szilva » 5 dkg aszalt alma » 5 g fahéj » 5 g szegfűszeg » 5 g kardamon
A citrom és narancs héját lereszeljük, levüket kicsavarjuk, majd belekeverjük a teába, az aszalt gyümölcsökkel, fűszerekkel és vörösborral együtt. Felforraljuk, majd egy tálba öntjük. Tetejére teszünk egy sűrű rácsot, rászórjuk a mokkacukrot, és rálocsoljuk a rumot. Ezután meggyújtjuk a cukrot, ami a lébe csöpög.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom