Lasagnelapokat tegyük tálba, öntsünk rá forró vizet, és főzzük a mikróban 5 percig. Öblítsük le őket hideg
vízzel, és tegyük tiszta munkafelületre.
Hagymát és
vajat lefedve pároljuk mikróban, majd tegyük bele a
paprikát,
cukkinit,
gyömbért, és pároljuk még pár percig.
Lazacot és a
gombát tegyük tálba. Keverjük össze a keményítőt és a sherryt, és öntsük rá. Főzzük 5 percig mikróban, míg a hal szétnyomkodhatóvá válik. Ízesítsük.
Keverjük össze a
lisztet,
tejet,
vajat, és főzzük 4 percig a mikróban. Keverjük hozzá a
sajt felét,
sózzuk,
borsozzuk.
Lazacos tölteléket tegyük a lasagnelapok rövidebbik oldalára, majd tekerjük fel őket. Ezeket helyezzük ki
vajazott tűzálló tálba, öntsük rá a szószt, és szórjuk meg
sajttal, valamint zsemlemorzsával.
Cannellonikat pároljuk 3 percig a mikróban, majd pirítsuk meg grill alatt.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>