A
vajjal elkevert
lisztet megpirítjuk, majd felöntjük a
tejjel és a levessel, és miután felforrt, beletesszük a felaprózott
hagymát, a babérlevet és a
szegfűszeget. Kb. negyed óra főzés után leszűrjük, belekeverjük a
sajtot, majd besűrűsítjük a
tojásos
tejszínnel. Eközben a kókuszokat elfelezzük, és lecsöpögtetjük. A felcsíkozott répát és édes
köményt a
vajon megpirítjuk, majd belerakjuk a homárt, a rákot és a
tárkonyt is. Ezután felöntjük a vermuttal, majd néhány perc főzés után eloszlatjuk az egészet a kókuszdiókban. A megmaradt levet felmelegítjük, majd a mártáshoz keverjük. Ezzel locsoljuk meg a kókuszokat, majd megszórjuk a reszelt
sajttal, és sütőben kb. 5-10 percig sütjük őket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>