200°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 6-os fokozat. Rakjuk egy tepsire a fácánokat. Az olvasztott vajjal alaposan kenjük meg és sózzuk és borsoz
A fácán felesleges részeit eltávolítjuk, majd félretesszük. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd paprikázzuk, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a fácánt
A májat felszeleteljük, sózzuk, a pástétomfűszerrel meghintjük, bort, konyakot locsolunk rá, majd éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a szeleteket a fácán me
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd az alaposan megtisztított fácán mellét megtűzdeljük vele. Bedörzsöljük sóval, és a belsejébe tesszük a többi f
Fácánt vagy tyúkot kibelezzük, és egy darab megsózott, beborsózott szalonnával megtöltjük. Lábat, nyakat levágjuk, és az egész szárnyast agyaggal bevonjuk.
A felaprózott hagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a káposztát, és tovább pároljuk. Egy idő után beletesszük a felszeletelt almát és a babérlevelet
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom