A fácánt megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd főzni kezdjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd egy idő után beletesszük a felszeletelt répát, gyökeret és gomb
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a vajat, a morzsát, a mandulát és a tejföl felét, majd sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük. A felver
Egy tálban összekeverjük a felaprózott zöldségeket, a babérlevelet, a bort, a borókabogyót, az ecetet és az olaj felét, majd a fácánokat egy éjszakán keres
A fácánt egy sütőtálba tesszük, mellérakjuk a diót, a mazsolát, a vajat, a narancslevet és a teát, sózzuk, majd 50-60 percig alacsony fokozaton pároljuk. Ezu
Lábait és nyakát levágjuk, majd kívül-belül bedörzsöljük fokhagymakrémmel, sóval, borssal és vegetával. Aztán 2-3 napra a hűtőbe tesszük, majd mikor kiv
A fácánmelleket lebőrözzük, kicsontozzuk, majd a fűszerekkel megszórjuk. A vajban átsütjük, majd egy kivajazott jénaiba tesszük őket. Ezután fogunk egy tá
A fácánokat megtisztítjuk, belsőségeiket eltávolítjuk, majd a szalonnával megtűzdeljük őket, és kívül-belül a fűszerekkel ízesítjük. Mindegyikbe fél-f
A szalonnát vékonyan felcsíkozzuk, majd a megtisztított fácánokat megtűzdeljük vele. Bedörzsöljük sóval, majd olajat forrósítunk, és megpirítjuk benne a f
Ugrás a lap tetejére >>