A tejet felforraljuk, bőrét leszedjük, majd beleszórjuk a grízt, és készre főzzük. Amint kihűlt, belekeverjük a tojássárgáját, a szerecsendiót, kevés bor
A meghámozott, kimagozott almát, a húst és az uborkát felcsíkozzuk, a szardellát és a hagymát felaprítjuk, a répát és a krumplit pedig felkarikázzuk. Az eg
A paprikákat elfelezzük, magjaikat eltávolítjuk, majd sütőlapra tesszük őket. Addig sütjük, amíg felhólyagosodnak, majd lehúzzuk bőrüket, felcsíkozzuk ők
A paprikát feldaraboljuk, a paradicsomot meghámozzuk és elnegyedeljük. A gombák kalapjait elfelezzük, a hagymákat felaprózzuk. A hagymát vajon megpirítjuk, majd
Engedjük ki a fagyasztott zöldborsót.
Az olajon körülbelül egy negyed óra alatt süssük meg a hús mindkét oldalát. Öntsük fel a levessel, rakjuk bele a rizs
Az olívaolajon süssük meg jól a hús mindkét odalát addig, amíg aranybarna nem lesz. Ugyanebben a serpenyőben süssük meg a feldarabolt szalámit is. A visszamar
Készítsük el a makarónit, sózzuk, borsozzuk, tegyük bele a vajat és a sajtot és keverjük össze.
A liszthez keverjük az élesztőt, a sót, a felkarikázott olívabogyó felét, a felkockázott paradicsom felét, a bazsalikomot és annyi meleg vizet, hogy könnyen g
Ugrás a lap tetejére >>