Dolgozzuk össze egy edényben a paradicsomkonzervet, a paradicsompürét- és a szószt, a felvágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a cukrot és a fűszerkeveréket.
Főzzük meg a hagymákat sós vízben, majd vegyük ki őket, vágjuk le a tetejüket, és szedjük ki a belsejüket. A belső részt vágjuk fel apróra, és keverjük
Az articsókát tisztítsuk meg, majd sós-citromos lobogó vízben negyed óráig pároljuk. Ezután vegyük ki a szőrös belsejét és dörzsöljük be a citrommal.
A
A tésztát sós vízben kifőzzük, és leöblítjük. Megmossuk és megtisztítjuk a szárzellert és a petrezselymet. A szárzellereket félbe vágjuk és 5 mm hosszú
Jól klopfoljuk ki a húst, majd forgassuk bele a sóval felvert tojásba és a zsemlemorzsába. A bepanírozott húsokat egy serpenyőben a vajon kisütjük, majd mindeg
A darált húsokat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Sózzuk, borsozzuk, a bazsalikommal és a paprikával ízesítjük. Ezután felöntj
Tisztítsuk meg a zöldségeket, és vágjuk fel őket. A gombát negyedeljük el. Vajon pároljuk meg mindegyiket. Vágjuk durvára a császárhúst, és adjuk a zölds
A hagymát, szalonnát, fokhagymát, sárgarépát, zellert, a vaj felén megpirítjuk, a spagetti tésztát puhára főzzük. A pirított hozzávalókhoz öntjük a dar
Ugrás a lap tetejére >>