Egy tálba szórjuk bele a lisztet, az élesztőt és a sót, ezeket keverjük össze, majd a középen készítsünk egy mélyedést. Ide öntsük bele a vizet és az ol
Egy tálban verjük habosra a vajat, majd dolgozzuk bele apránként a tojást is. Adjuk még ehhez a liszteket, és alaposan forgassuk össze az egészet. Keverjük még
Alaposan mossuk meg a húst, vágjuk négy szeletre és hempergessük meg a lisztes, sós, borsos keverékben. Ezután pedig rakjuk egy edénybe.
Dolgozzuk össze a para
A hagymát, gombát, sonkát, zsírban megpirítjuk, a tésztát megfőzzük. A pirított hozzávalókhoz adjuk a paradicsomot, megfűszerezzük, belekeverjük a vajat,
A babot egy éjszakára beáztatjuk, a sárgarépát és a kelkáposztát felcsíkozzuk, a burgonyát és a zellert felkockázzuk. A fokhagymát összepréseljük, a vör
Az olívaolajon megfuttatjuk az összevágott hagymát, majd hozzádolgozzuk a felszeletelt gombát és sonkát. 4-5 percig sütjük, közben pedig fűszerezzük sóval,
A felaprított hagymát, fokhagymát, felkarikázott pórét és zellerszárat az olajon 5 percig üvegesre pároljuk, és egy picit megsózzuk. Ezután hozzáadjuk a fel
Olvasszuk ki a pizzatésztát. Szórjuk rá az apróra vágott fokhagymát, szurokfüvet, borsot. Locsoljuk meg a tetejét olívaolajjal. Tegyük a pizzát előmelegítet
Ugrás a lap tetejére >>