A sertésvelőt megfőzzük, majd felaprítjuk. A parajt is megfőzzük, majd összetörjük. A hagymát felaprítjuk, és egy kevés vajon megpirítjuk, majd rátesszük
Vagdald apróra a húst, vagy ha kedved úgy tartja, daráld le nagy lyukú tárcsán. (Ezt hentes is megteheti) A serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, a fokhagymá
Tésztát gyúrunk a liszttel, a tojással, sóval és egy kis meleg vízzel. Becsomagolva 30 percig pihentetjük. Az újhagymát vékony karikára vágjuk. A kagylót l
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, az élesztőt és a sót, ezeket keverjük össze, majd a középen készítsünk egy mélyedést. Ide öntsük bele a vizet és az ol
Főzzük meg jól a húst. Távolítsuk el a bőröket, csontozzuk ki, és vágjuk apró darabokra. Adjunk hozzá egy kevés borsot, sót, és fahéjat. Tegyük az egyik
Besamel mártás készítése: A felolvasztott vajba lisztet keverünk, majd addig engedjük fel tejjel, amíg tejszínes sűrűségű nem lesz. Sóval, fehérborssal, sz
A tésztát főzd ki forrásban lévő sós vízbe. A cseresznyepaprikát mozsárban törd össze, add hozzá a sót és a fűszereket. Ha kész a makaróni forgasd át o
A tésztát kifőzzük, leszűrjük. Az olivákat félbevágjuk és kimagozzuk. A szardíniát megmossuk, a fokhagymát megpucoljuk és az olivával, a szardíniával ös
Ugrás a lap tetejére >>