Chilit félbevágjuk és a magokat eltávolítjuk. Apró kockára vágjuk. Mustárt tálba tesszük, a kockázott chilivel, szójaszósszal és a szakéval összekeverjü
Pirítsuk a hagymát üvegesre, adjuk hozzá a fokhagymát, és pirítsuk tovább. Tegyük bele a felkockázott paradicsomot, a Worcestershire-szószt, paradicsompürét
A tormát hámozás után lereszeljük és leforrázzuk (ez elveszi az erejét). A levét leszűrjük és összekeverjük az erőlevessel, sóval, ecettel és cukorral í
Keverjük össze a cukrot, a rizsecetet és a vizet, majd forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, majd adjuk hozzá a csilit, a gyömbért, a fokhagymát, és főzzük
Mustárt az ecettel együtt habverővel felverjük. Olajat hozzáöntve tovább verjük, és a mirint is beledolgozzuk. Kész mustárszószt üvegbe rakjuk, és néhány
A narancsokat megmossuk, kettőt meghámozzuk, levüket kipréseljük, majd a héjat vékony csíkokra vágjuk. A harmadikat is meghámozzuk és a gerezdeket kifilézzük
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom