Paradicsomról lehúzzuk a héját, feldaraboljuk. A többi hozzávalóval összekeverjük a megfűszerezett mártást. Tojásból, halból készített ételekhez adhatju
Hagyjuk állni a vajat szobahőmérsékleten egy órán keresztül. Vágjuk össze finomra az olajbogyókat. Keverjük össze az olajbogyót a vajjal, majd ízesítsük.
A padlizsánok héját megszurkáljuk, 3 ek. repceolajjal meglocsoljuk, a maradékkal pedig meglocsoljuk a paradicsomokat. A padlizsánt 15 percig, a paradicsomot 8 perci
A hagymát apróra vágjuk és megpároljuk a felforrósított olajban. Rátesszük a paradicsomot és együtt pároljuk egy rövid ideig. Félretesszük és kissé lehű
Turixoljuk össze a paradicsomot, majd tegyük egy fazékba, adjuk hozzá a hagymát, a cukrot, az lamaborcetet, a fokhagymát, a babérlevelet, a borókabogyót, a szegf
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom