A paprikát és a padlizsánt 15 percig grillezzük. A padlizsánt előzőleg villával megszurkáljuk, majd kivesszük a sütőből, meghámozzuk, kimagozzuk és apróra
Hámozzuk meg az almát és a tormát, majd reszeljük le. Adjunk hozzá olajat, ecetet, sót, cukrot, és az erőlevest.
Kitesszük a tejet pár napra, ezalatt megalszik.
Aludttejet bográcsban felmelegítjük, ez összekapódik és túró lesz belőle. Kenyérrel fogyasztjuk.
A babot az olívaolajjal együtt keverjük darabosra egy robotgép segítségével. Tegyük át egy tálba, majd adjuk hozzá a petrezselymet és a sajtot. Sózzuk, borso
Pirítsuk meg üvegesre a hagymát, majd dobjuk bele a fokhagymát, és pirítsuk még 1 percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is. Keverjük össze, és főzzük 20
A zselatinport kevés langyos vízben feloldjuk. A mártást felforraljuk, majd hozzáadjuk a bort és a zselatint.
Vad- és vöröshúsokhoz használjuk.
A vajat felolvasztjuk, majd addig forraljuk, amíg a víz elpárolog belőle. Belekeverjük a lisztet, és folytonos keverés mellett addig főzzük, amíg el nem válik
Olvasztott vajon megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk kevergetés mellett a felforrósított tejet, és csomómentesre keverjük. 15 percig főzzük, és a végén fűszer
Ugrás a lap tetejére >>