Egy fazékben keverjük össze a céklát, a hagymát, a cukrot, az ecetet, a narancslevet és a fahéjrudat. Kis lángon főzzük. A maradék fűszereket tegyük egy ken
Forraljunk egy fazék vizet, a paradicsomok héját metszük be, és mártsuk a forró vízbe 10 másodpercre. Vegyük ki, és tegyük hideg víz alá, húzzuk le a héj
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gé
A gránátalmát félbevágjuk, kanállal kikaparjuk a húsát. A hagymát finomra vágjuk. A csilit megmossuk, kimagozzuk és apróra szeleteljük.
A petrezselymet megm
A tojásokat jó keményre főzzük és apróra összevágjuk. Ugyan ezt tesszük az uborkával, kapribogyóval, hagymával, metélőhagymával, tárkonnyal és petrezsel
Kaparjuk ki az egyik avokádó húsát, tegyük turmixgépbe a citormlével, és a fokhagymával. Keverjük simára. A másik avokádót kockázzuk fel, és keverjük a p
A barackot 2-3 órára vízbe áztatjuk, majd kb. 25 percig főzzük, és szétnyomkodjuk. Eközben a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, hozzákeverjük a baracko
Egy tálban kikeverjük a vajat, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a felaprózott hagymát. Az egészt egy alufóliára tesszük, hengert formázunk belőle, majd m
Ugrás a lap tetejére >>